Сильна молитва щоб завагітніти

Дитина – дар Понад, чудо Небесне, дане Господом Богом. C появою малюка в будинку, все навколо починає крутитися з неймовірною швидкістю: грудне вигодовування, перший похід в дитячий садок, школа і т.д. Тому, кожна сімейна пара мріє про дітей. Однак, далеко не у всіх з перших спроб виходить завагітніти.

Деякі змушені проходити постійні обстеження, процедури і приймати медикаменти, але при цьому толку ніякого від цього немає. З якої причини вагітність доступна не всім жінкам, говорити не будемо. Але допомогти в цій проблемі спробуємо. Молитва щоб завагітніти – один з найбільш ефективних варіантів стимуляції настання вагітності.

Проблема відсутності можливості зачаття дитини

Проблема безпліддя існувала ще кілька століть тому. І, незважаючи на те, що в даний час бездітних сімей стає все більше, про безпліддя знали і в стародавні часи. Але якщо сьогодні з цією проблемою можна впоратися за допомогою медицини (ЕКО, стимулювання і т.п.), то тоді про таких процедурах навіть і не думали. Щоб завагітніти одні використовували змова, інші – народні засоби, а треті – воліли молитися Святим, просячи у них Божого благословення на якнайшвидше зачаття малюка. Ось уже протягом довгих століть молитва щоб завагітніти користується популярністю серед тих сімейні пар, які хочуть якомога швидше стати щасливими батьками. Вона звучала мільйонами жінок в абсолютно різні часи, і багатьом вона допомагала досягти бажаної мети.

Існували й молитовні звернення про народження здорового малюка. До їх допомоги вдавалися ті батьки, які вже змогли завагітніти. Але про все по порядку.

Молитва допоможе жінці завагітніти найближчим часом, якщо дотримуватися правил проведення діянь подібного роду, про які ми зараз з вами і поговоримо.

молимося правильно

Молиться подумки або пошепки – вирішує кожен сам для себе. І якщо ви натрапляли на відгуки, де люди рекомендують вимовляти молитви вголос, то це все вигадка. Людина може звертатися до Всевишнього так, як йому захочеться, хоч вголос, хоч подумки. Якщо правильно підібрати слова, то Всевишній почує вас, навіть якщо ви будете просто подумки просити у нього допомоги. І все ж щоб молитва допомогла швидко завагітніти, треба дотримуватися наступних порад:

  1. Перш ніж просити у Бога про допомогу, обом майбутнім батькам слід сповідатися в храмі і причаститися. З очищеної душею ваші благання будуть почуті набагато швидше.
  2. Промовляючи молитву щоб завагітніти, причому абсолютно неважливо, мусульманська (іслам) вона або православна, слід звертатися до Господа не тільки від свого імені, але і від імені чоловіка, від якого ви хочете завагітніти. Добре, якщо ваш чоловік сам захоче помолитися разом з вами.
  3. Звертаючись до Святих з молитовними проханнями про прискорення процесу зачаття плоду, потрібно дізнатися про них максимально більше інформації, щоб не вийшло так, що ви просите завагітніти у лику того Святого, якому люди моляться про покаяння або упокій душі покійного. Тому дуже важливо знати, кому молитися, щоб завагітніти.
  4. Щирі наміри допоможуть швидше стати щасливими батьками. Якщо ви хочете стати батьками, сухо прочитавши набір фраз, то, на жаль, ви не досягнете бажаної мети. Лише щира віра і силу Господню допоможе вам знайти те щастя, про яке ви просите.
  5. Читати молитву потрібно усвідомлено. Тільки щиро віруючі люди отримують те, про що просять у Всевишнього. А про те, що ви збираєтеся звертатися до Бога за допомогою, краще нікому не говорити. Просто вірте в те, чого просите у Всевишнього. Вашої віри буде цілком достатньо, щоб Господь почув ваші молитви. А від злих мовою і помислів буде тільки гірше.
  6. Чи не вдавайтеся до допомоги до всіх Святим з благаннями, перебуваючи в негативному настрої. Так, молитву потрібно читати тільки тоді, коли людина зможе повною мірою розкритися перед Всевишнім, позбувшись від гнівних думок, образ, злості і ненависті.
  7. Просіть Святих, щоб вони обдарували вас міцним здоров’ям, витримкою і терпінням, завдяки яким ви зможете пережити всі труднощі.
  8. В першу чергу потрібно вдатися до консультації кваліфікованих лікарів, які знають, які препарати призначаються при безплідді, а також можуть вказати на причини виникнення проблеми подібного роду.

Молитви щоб завагітніти

Існує дуже багато молитов, які можуть прискорити процес зачаття плоду. Ми ж з вами розглянемо деякі з них, які, по думку громадськості, є найбільш ефективними.

Молитва до Пресвятої Богородиці

Цю молеблю потрібно вимовляти перед іконою Пресвятої Богородиці. Можна піти в храм, а можна і звернутися до Святої в домашніх умовах, якщо у вас в будинку є іконка Богородиці.

Молитва звучить так:

«О, Великомучениця, Пресвята Матінка Отця нашого Всевишнього, захисниця наша. До Твоєму лику благання свої пускаю і прихиляється з вірою щиросердно. Сама Смиренна наша, подивись в очі мої, не раз згрішили, припадаю я до лику Твого. Попросити хочу, нехай благання моя незабутня буде почута тобою. Молю, сподіваються на Сина Твого, щоб осяяло душеньку мою спохмурнілий ликом благодаті божества і хай допоможе очистити розум мій від темних помислів, так приборкати сердечком моє скучили і зцілить рани глибокі на ньому. Нехай приведе думки мої в порядок, направить мене на справи всілякі благі і зміцнить душеньку мою думками здоровим, так нехай буду я прощеної за все зло вчинене. Прошу тебе, о, Богородице Славна, визволи мене від катувань та умоли Сина Твого, нехай не позбавляє мене Царства Свого Небесного, нехай до мене зійде Він. Як до матері, на тебе уповаю, Цілителька. Не відмов у проханні моєї, допоможи мені знайти чудо Небесне, даруй мене дитинкою бажаним. О, Свята наша Великомучениця, Ти нарікала всім звертатися до Тебе з очищених і щирою вірою. Не дозволь мені потонути в найглибшій рутині важких гріхів моїх. На Тебе нарікаю і щиро вірю в порятунок своє і сподіваюся на заступництво Твоє, о, Богородице Славна. Дякую і прославляю Господа нашого, що направив до мене щастя безмежне подружнє. Благаю Тебе, Діва Пресвята, тільки твоїми благаннями Всевишній пошле до мене і до чоловіка моєму чудо з Небес, дитя так довго очікуване, та обдарує Боженька чрево моє плодом. Так зміцніє він в мені волошки Господньої і під Славу Його. Переміни скорботушку душенек наших на щастя батькам дане. Амінь ».

Молитовне звернення бездітної пари до Господа

Сильна молитва, яка допомагає прискорити процес настання вагітності. При вірі в Силу Господню, молитовне звернення буде почуте, і ви зможете завагітніти дитиною.

Ставши перед Іконою Ісуса Христа, потрібно читати таку молитву:

«Слухаю до Тебе, Всевишній наш. До всіх святих ми звертаємося. Почуй благання мої і чоловіка мого, рабів Твоїх (своє ім’я та ім’я чоловіка), Господи Милосердний і Всемогутній. Так відповідай нам на наші молитви, пішли допомогу Свою. Благаємо, снізойді до нас, Всевишній, не покинь без уваги молебні мови наші, пригадай закони Свої про продовження роду і примноженні людського народу і стань покровителем нашим, допоможи з Твоєї допомогою зберегти те, що провіщав Тобою ж. Боже, Ти створив силушкой Своєю могутньою з нічого – все і проклав всьому початок в що не має країв світі цього: створив тіло людське за подобою Своєму і найвищої тайною нагородив союз подружній з церквою. Змилуйся наш Господі, над нами, шлюбом об’єднаних подружнім і уповають на допомогу Твою, нехай прибуде і до нас милість Твоя Всевишнього, нехай буде він і ми готові до розмноження і зможемо ми завагітніти дівчинкою або хлопчиком і споглядати на дітей своїх, до третього і до четвертого покоління, і до глибокої старості проживемо і прийдемо в Царство Твоє. Прошу Тебе, вислухай мене, о, Всемогутній Правитель наш, прийди до мене і даруй чрево моє дитиною. Не забудемо ми благодаті Твоєї і будемо служити Тобі покірно разом з дітьми нашими. Амінь ».

Після того, як молитва будете виголошена, бажано регулярно відвідувати храми і причащатися. Молитва, яка допомагає зачати дитину, читається постійно до тих пір, поки не настане вагітність.

Молитва Матрони про якнайшвидше настанні вагітності

Багато людей, хто хоче в найближчому майбутньому стати щасливими батьками, вдаються до допомоги Матрони Московської, звертаючись до неї з молитовними зверненнями.

Так, щоб швидше завагітніти, жінці і чоловікові потрібно попрямувати в храм і звернутися з проханнями до Матрони Московської, вставши перед її ликом. Або ж якщо у вас в будинку є іконка цієї Святої, то можна молитися і в домашніх умовах. Але перед цим бажано сповідатися і причаститися.

Отже, з очищеною та Причастя душею, щоб скоріше відчути батьківське щастя, потрібно читати таку молитву:

«Звертаюся до Матронушки Блаженної нашої. Ти, сама Смиренна, завжди приминаю і слухає відреклися від усього, слухаючи благання і вислухай мене, горе в душі таїть, схилялися перед Тобою. Чи не забереться від нього й зараз співчуття Твоє по відношенню до мене, грішниці і непослушніци. Молю, допоможи зцілити недугу сім’ї дружною і щиро віруючою нашої, визволи від катувань та нечистого, підсоби нам донести Хрест наш, даний Господом Богом нам. Сама Блаженна наша, надійся на Всевишнього, молі його змилуватися над душами грішними нашими, нехай пробачить він нам за все зло, скоєне нами. Нехай відпустить гріхи наші, злобу, ненависть, образу і помисли нечисті. Уповай його обдарувати нас дівчинкою або хлопчиком здоровеньким і добренькою. Віруємо і нарікаємо на поблажливість Твоє і Господа Божого нашого мати міцну, правильно дивиться в майбутнє і точить почуття теплі до всіх ближніх своїх сім’ю. Звертаюся до Матрони Блаженної. Почуй молитви наші, не відмов нам у проханні нашої. Амінь ».

Молитва Матрони на швидке зачаття дитини

Є ще одна молитва, яка допомагає завагітніти дитиною в найближчому майбутньому. Молитися Матрони можна в будь-якому православному храмі, де присутні мощі цієї Свято або її лик.

Звертаємося до Матрони з такими словами:

«О, блаженна наша Матронушка, ясочкою Своєю на небесах перед Господнім престолом стоїть, мощами на землі відпочивальниця, і наділеною Понад благодаттю усілякі дива випромінює. Погляди поблажливим поглядом Своїм на мене не раз згрішив, в скорботах, недугах і всілякими випробовуваннями Нечистого. Утіш молитва моя знесилені, допоможи зцілитися від недуги страшного, визволи від біди моєї, яка з’їдаємо мене зсередини всю. Дай відчути мені, як жінці, щастя матері, яка має сина або дочку. Помолися за мене перед Господом Богом, нехай буду я прощена їм за все зло, вчинене мною, за все гріхопадіння і беззаконня, бо я винна перед Небесами і схиляюся перед тобою, Блаженна, про милости Небесної прошу. Чи не покинь мене наодинці з проблемою моєю. Сподіваюся і нарікаю на допомогу Твою і Всевишнього нашого, покладаю надію на силушку Вашу Небесну. Звертаюся до Матрони Милосердною. Амінь ».

Звернення до Миколаю Чудотворцю за допомогою про зачаття дитини

Люди, щоб стати щасливими батьками, нерідко звертаються за допомогою до Миколи Чудотворця, в надії на його помилування і чудотворна силу. Адже завагітніти дитиною – це не що інше, як диво, дане з Небес самим Господом Богом.

Щоб наблизити момент зачаття, потрібно прийти в храм і помолитися Господу, попросивши у нього Благословення. І тільки тоді, коли ви звернетеся до Бога, можна стати перед іконою Миколи Чудотворця і прочитати таку молитву:

«О, Добрий наш пастир і богомудрих наставник, Святитель Божий Микола. Слухаючи благання наші, почуй нас грішних, що звертаються до лику Твого і про чудо просять. Закликаємо до допомоги Тебе, Христов Служитель, допоможи нам стати щасливими батьками, дай нам доньку чи сина здорового і доброго, як Ти. Не відмов тим, хто просить у тебе Благословення. Дай матері відчути клопоти батьківські. Допоможи зцілитися від болезнушкі найстрашнішої. Святителю Миколі, Богослужітель, моли Господа про нас. Амінь ».

Молитва Матрони, щоб завагітніти дівчинкою

Багато сім’ї, на стадії планування малюка, хочуть завагітніти дитиною певної статі. Згідно з даними статистики, більша частина представників сильної статі хочуть, щоб у них народилася дівчинка. І якщо дружина згодна з коханим в цьому бажанні, то задається питанням, як завагітніти за допомогою молитви дівчинкою. З давніх-давен, щоб в утробі матері зародилося життя її ж статі, потрібно було молитися Святий Матрони.

Так, перш ніж відходити до сну, жінці слід надіти рожево-червоне нижню білизну, розстелити ковдру в тому ж кольорі і постаратися не вставати до появи перших сонячних променів. Вранці вмивалися милом рожевого кольору і випиваємо рідина рожевого кольору – фреш, відвар з ягід і т.п. Після, вимовити таку молитву:

«Матронушка Великомучениця, Сильна Душею. Слухаю до погляду твоєму Небесному. Ти, всім стражденним допомагає і всіх, хто потребує оберігає, допоможи мені в вирішенні проблеми нагальною. Прошу Всевишнього через Тебе, пригорнись з благаннями до Нього йому за мене і попроси, щоб змилувався Він наді мною і душею моєю грішною. Прошу, щоб я (своє ім’я) народила життя нову, донечку здоровеньку і добродушну. Ти допомогла багатьом стати щасливими батьками дочки, так і мені допоможи, яка я б не була. Я грішна перед Тобою, але нарікаю на милість Твою, і поблажливості. Будь для нас Чудодарящей. Амінь ».

Молитовне звернення до Олександра Свірського, щоб зачати хлопчика

А щоб жінка народила хлопчика або завагітніла двійнятами, слід звернутися з молитовної проханням до Олександра Свірського.

Молитва, яка допомагає зачати сина, звучить наступним чином:

«О, що допомагає всім стражденним Олександр, помічник ангелів-хранителів Небесних, Богоносний, покірний слуга Богородиці нашої. Ми, як і інші живуть з милосердям з вірою і щирими почуттями до Тебе, звертаємося з мольбнямі про допомогу. Відвідати про наших душах Господу Вседержителю, попроси у нього милості і поблажливості по відношенню до нас. Нехай обдарує нас, рабів Божих, про дитяте так бажаному, нового життя статі Твого. Попроси з боку Своєю, Олександр, світу для сімейного союзу нашого і згоди. Амінь ».

Коли будете читати цю молебну, думайте про свої бажання і про те, як сильно хочете завагітніти і породити на Світ Божий здорового хлопчика.

Молитви, щоб виносити здорову дитину

Крім молитов, сприяють прискоренню процесу зачаття, існують і інші молебні, які допомагають благополучно перенести вагітність і народити здорову дитину.

Молитовне звернення до Пресвятої Богородиці про збереження вагітності

Коли вагітність жінці дається важко, мучать токсикози або загрози переривання, то вона може помолитися Святій Богородиці і попросити у неї благословення на підтримку.

Молитва виглядає наступним чином:

«О, Пресвята Матір Божа, зглянься наді мною, рабою Боже (своє ім’я), допоможи мені в хвилину важку. Надіюсь на милість Твою і підтримку перед Господом Богом. Ти, як мати Всевишнього, життя йому подарувала, Спасительница душ істревоженних, змилуйся надо мною і Слухаючи молебну мою увазі Своєму. І по невичерпного Милосердя Твого даруй і мене, рабу Твою, Божою Милістю. Як іншим ти допомогла, так і мені допоможи відчути радісні почуття материнські. Почуй мене, О, Пресвята, зніми молебну мою з уст моїх і принесеш поглядом на мене, знемоги, Благодаттю Своєю. Амінь ».

Молитва до Матрони про здоров’я майбутнього малюка

Багато жінок, які хочуть виносити здорову дитинку, моляться і до Матрони за Небесною допомогою:

«О, Великомучениця Матронушка, стражденним і нужденним допомагає. Допоможи мені стати матір’ю повноцінно. Попроси у Господа за мене міцного здоров’ячка малюку моєму. Нехай допоможе народити дитинку здоровенького та міцненького. О, блаженна Матрона, на милість Твою уповаю, та про поблажливість молю. Не покинь мене з бідою моєю, допоможи стати здоровішими. І Тебе просити буду і інших прислужників Божих про допомогу попрошу. Помилуй нас і благослови на здорове продовження роду нашого людського. Амінь ».

Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя та родинного благополуччя!

Ссылка на основную публикацию