калорійність вина

Перед покупкою напою багато людей замислюються над його енергетичною цінністю і складом. Натуральне вино – джерело вітамінів і антиоксидантів. Його помірне вживання сприятливо позначається на стані здоров’я людини. Калорійність продукту залежить від ряду факторів, про які повинен знати споживач, перш ніж віддати перевагу тому чи іншому виду напою. Вивчаючи етикетку на пляшці, треба звернути увагу на процентне

Від чого залежить енергетична цінність спиртного

На калорійність вина впливають такі чинники:

  1. 1.

    Склад і калорійність

    До складу продукту входять корисні мікроелементи: калій, магній, йод, вітаміни групи B і С, альдегіди. Властивості напою:

    • сприяє розщепленню жирів в організмі;
    • покращує апетит і роботу травної системи;
    • піднімає настрій, позбавляє від тривоги і знімає напругу;
    • надають м’який сечогінний ефект.

    Кількість калорій вказано в таблиці:

    вид вина Вміст цукру на 100 грам (%) Калорійність (ккал)
    червоне сухе 0,3 68
    біле сухе 0,3 66
    червоне напівсухе 1,8 78
    біле напівсухе 2,5 78
    червоне напівсолодке 4 83
    біле напівсолодке 6 87
Ссылка на основную публикацию